Чому саме вікна VIKNALAND

За великої кількості представлених на ринку віконних компаній буває важко зробити вибір, особливо коли не розумієшся на профільних системах, властивостях склопакетів, особливостях фурнітури та інших показниках, які безпосередньо впливають на якість і термін служби пластикового вікна. Часто мало не єдиним критерієм вибору стає ціна. Ми ж пропонуємо пластикові вікна, які мають високу якість, надійність і функціональність, а ще розумно обґрунтовану ціну.

Якість і основна перевага наших віконних конструкцій полягає в комплексі чинників, кожен із яких забезпечує надійність, функціональність і довговічність усієї конструкції:

  • профіль
  • склопакет
  • фурнітура
  • виготовлення
  • монтаж

Пластикові вікна VIKNALAND зарекомендували себе як міцні й надійні конструкції будь-якого ступеня складності, форми, конфігурації, типу відкривання, вигляду. Якість цих профільних систем підтверджено роками експлуатації в умовах українського клімату, а також на будівельних ринках інших країн.

Важливу роль також відіграє склопакет і його властивості, адже сам склопакет займає до 80% загальної площі вікна. Якщо комплектувати вікна «теплими» склопакетами з енергозберігаючим склом, можна істотно підвищити показники теплозбереження віконної конструкції. Значною перевагою є також можливість встановлювати в склопакети триплекс, тоноване, дзеркальне, армоване або загартоване скло для надання вікнам різних захисних або декоративних властивостей.

Якісна та зносостійка фурнітура забезпечує плавний хід і надійне функціонування віконних конструкцій, а також забезпечує їх такими необхідними та зручними функціями, як різні режими провітрювання вікна, блокіратор помилкового відривання, мікроліфт, захист від відкривання вікон дітьми (дитячий замок), протизламні елементи різного класу захисту тощо.

Вікна VIKNALAND виготовляються на сучасному високотехнологічному обладнанні із застосуванням високоточного інструменту, а всі етапи виробництва піддаються ретельному контролю. Ми відстежуємо якість виробів починаючи від виготовлення профілю та закінчуючи готовою продукцією, надаємо партнерам всебічну підтримку: налагодження устаткування, рекомендації з виробництва, технічна підтримка, консультування з усіх питань виготовлення і встановлення пластикових вікон.

Істотним моментом, що впливає на якість і довговічність служби вікна, є правильний монтаж із застосуванням сучасних ізолюючих засобів. Неякісно виконаний монтаж може звести нанівець переваги навіть найкращого пластикового вікна. Тому дуже важливо, щоб монтаж вікна проводили спеціально навчені фахівці, застосовуючи необхідні за ДСТУ матеріали (так, наприклад, неприпустимий монтаж вікна на монтажну піну без застосування спеціальних закріплювальних елементів) .

Вікна VIKNALAND – надійні конструкції високої якості, що мають високі показники тепло- і звукоізоляції, стійкі до впливу атмосферних впливів, а також нешкідливі для навколишнього середовища й людини Це підтверджується наявністю відповідних сертифікатів.